Despre Noi

Compania MEMILIT SRL a fost fondata in anul 1999. In decursul acestor ani firma a evoluat semnificativ, largind permanent asortimentul si capacitatea de productie. Activitatea de baza a intreprinderii consta in producerea pavajului vibropresat, vibroturnat, bordure, blocuri din fortan  produse dupa tehnologie italiana prin intermediul utilajului modern si performant, ceea ce garanteaza produse de cea mai inalta calitate. Noi oferim o gama larga de produse pentru indeplinirea proiectelor de orice nivel. In afara de aceasta la noi puteti gasi toate materialele necesare pentru  amenajarea teritoriului si instalarea pavajului. Prestam servicii de transport la un prets avantajos fiindca avem transport propriu.

.Memilit - dispune de personal calificat si ingineri certificati. Utilajul performant,personal bine instriut si materia prima calitativa garanteaza o calitate la marfa la cel mai inalt nivel.


 Din prima  zi de activitate a fost creat un principiu al companiei:

 "Producerea marfii sideservirea la cel mai inalt nivel"

De-a lungul anilor neam invatat sa producem pavaj de cea mai inalta calitate. In fiecare an compania largeste asortimentul si productivitatea. In 2010 a fost procurat o linie tehnologica italiana care produce pavaj vibropresat, bordure vibropresate si blocuri din fortan.
 

O experienta bogata si o deservire individuala cu toti clientii si un raport pret/calitate neau ridicat in lista celor mai buni producatori de pavele. Clientii nostri sunt atit persoane fizice cit si persoane juridice din toate colturile ale Moldovei.Ne pasa de reputatia, si suntem gata pentru a satisface cererea de consum al clienților noștri, la cel mai înalt nivel.Toata productia este certificata de Institul de certificare Incercom IS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compania «MEMILIT» SRL a fost fondata in anul 1999. In decursul acestor ani firma a evoluat semnificativ, largind permanent asortimentul si capacitatea de productie. Activitatea de baza a intreprinderii consta in producerea pavajului vibropresat, vibroturnat, bordure, blocuri din fortan  produse dupa tehnologie italiana prin intermediul utilajului modern si performant, ceea ce garanteaza produse de cea mai inalta calitate. Noi oferim o gama larga de produse pentru indeplinirea proiectelor de orice nivel. In afara de aceasta la noi puteti gasi toate materialele necesare pentru  amenajarea teritoriului si instalarea pavajului. Prestam servicii de transport la un prets avantajos fiindca avem transport propriu.